Gemeente Waddinxveen houdt ondernemersspreekuur

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen? Kom dan naar het ondernemersspreekuur op 6 november a.s. van 18:00 tot ongeveer 22:00 uur! Piet Boerman van de stichting Ondernemersklankbord en Theo van Eldik staan voor u klaar om u te adviseren over vragen over uw onderneming. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld het starten van uw onderneming, marketing of financiële zaken. Een gesprek duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in het gemeentehuis.

Het spreekuur is bestemd voor lokale Waddinxveense ondernemers. Het gesprek wordt gratis aangeboden door de stichting Ondernemersklankbord (www.ondernemersklankbord.nl) en de gemeente Waddinxveen. Piet Boerman van het OKB-netwerk en Theo van Eldik zijn beiden voormalige ondernemers met veel expertise, ervaring en een professionele blik. Daarnaast geven zij onpartijdig advies.
Wij vragen u zich voor dinsdag 30 oktober aan te melden voor het spreekuur. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin de ingedeelde tijd staat opgenomen.

Om u aan te melden kunt u en mail sturen of bellen naar:
Maud van Koeveringe Adviseur Economische Zaken 0182 624894 [email protected]
Marieke Harteveld Adviseur Economische Zaken 0182 624826 [email protected]