Jewellicious Designs

Orion 2, Waddinxveen, Nederland

Website

0182-634712

Juweeltjes van sieraden, heerlijk om te dragen!

Als sieradenontwerpster creëer ik met veel enthousiasme, passie en precisie unieke handgemaakte sieraden en mode-accessoires voor particulieren en B2B. Ik ontwerp sieraden op maat voor bijzondere gelegenheden, feestjes, bruiloften en precies passend bij die mooie nieuwe outfit. Sinds oktober 2014 heb ik een samenwerking met stichting Pink Ribbon en daar ben ik heel trots op! Van de sieradenverkoop voor Pink Ribbon wordt 25% door Jewellicious Designs gedoneerd aan Pink Ribbon.

De sieradencollectie wordt in een speciale oplage van maximaal 10 stuks per sieraad voor Pink Ribbon door mij gemaakt. Door promotie en deelname aan diverse Ladies Nights en evenementen in de regio hoop ik met elkaar een mooi steentje bij te kunnen dragen aan Pink Ribbon! Mijn sieraden worden ook via bol.com verkocht en daardoor geniet Jewellicious Designs inmiddels landelijke bekendheid. www.sylviabest.nl.

Met mijn bedrijf Sylli Beads verzorg ik inmiddels sinds 14 jaar met veel plezier sieradenworkshops voor meisjes en dames. In mijn sieradenatelier in Waddinxveen organiseer ik Glitter & Glamour Girls Party’s en sieradenworkshops, die ook gecombineerd kunnen worden met een make-up workshop en een heerlijke High Tea. Voor meisjes die graag een dans en sieradenfeestje willen geven, worden er party’s bij Studio Da Danza georganiseerd.

www.syllibeads.nl

Visited 2804 times, 1 Visit today

Posted in Creatief

Add a Review

Your Rating for this listing: