Ik wil in Balans komen

Sint Victorstraat 42, Waddinxveen, Nederland

Website

0649084851

In mijn praktijk coach ik mensen die vaak vastgelopen zijn in allerlei mogelijk diëten en het zat zijn dat er steeds weer aan zit wat er afgegaan is en meer…. Belangrijk voor mij is dat ik daar bij niet alleen kijk naar de buitenkant, maar bewust oog heb voor het totale plaatje. Een mens bestaat niet alleen uit een te dik of te dun lichaam, maar veel meer. Geest ziel en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en als christen heb ik dat zeker ervaren.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoeveel moeite het kost om af te vallen en welke valkuilen je daarin tegen komt. Mijn jarenlange strijd tegen de kilo’s breng ik nu mee als extra ondersteuning bij de coaching die ik mensen kan geven.

Ik werk samen met de landelijke leefstijlorganisatie Gezond en Weldoen, die Leefstijlplan Natuurlijk in Balans ontwikkeld heeft. Blijvend je leefstijl veranderen en niet meer aankomen is mogelijk. Ik ben het bewijs!

Kijk op mijn website www.ikwilinbalanskomen.nl en lees daar alles wat je over mij en mijn praktijk wilt weten. En zie de ervaringen van andere klanten.

Visited 674 times, 1 Visit today

Posted in Coaching, hulpverlening

One Review

  1. Rosaline Ratering
    Rosaline Ratering

    Ik ken Marianne persoonlijk en werk via de landelijke leefstijlorganisatie Gezond & Weldoen op prettige wijze met haar samen. Marianne is een uiterst succesvolle coach voor leefstijlbegeleiding en gewichtsbeheersing. Ze gaat niet alleen professioneel te werk maar doet haar werk met volledige toewijding en liefde. Ze geeft écht om mensen. Dat zij zelf ruim 80 kg afgevallen is (zonder dieetproducten!!!) door anders te gaan eten en meer te bewegen kan voor heel veel mensen een grote bemoediging zijn. Geef de moed niet op , ga eerst eens met Marianne praten!

    19 augustus 2016 at 19:17 Reply

Add a Review

Your Rating for this listing: