Marjoke van Rooijen Coaching

Spica 15, Waddinxveen, Nederland

Website

06-54941476

Marjoke van Rooijen Coaching en Klankschalenbehandeling

Klankschalenbehandeling
De huidige maatschappij ontwikkelt zich met een sneltreinvaart en biedt veel mogelijkheden. Om daar aan mee te kunnen doen, vraagt veel van je vaardigheden. Dit zijn bijvoorbeeld informatie verwerken, snel reageren, handelen en grenzen stellen. Er komen veel prikkels binnen die allemaal om aandacht vragen en dit vraagt veel energie. Op zich is dat niet erg zolang je er maar rust tegenover kunt zetten. Vooral innerlijke rust helpt om even een pas op de plaats te maken en voor jezelf te bepalen wat voor jou op dat moment van belang is en waar jij behoefte aan hebt.
Een behandeling met klankschalen in de vorm van een klankschalenmassage of een klankbad helpen je om weer in contact te komen met jouw innerlijke rust. De klanken en hun resonanties geven diepe rust en ontspanning. Vanuit die rust en ontspanning ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten, creativiteit en acceptatie. Merk je dat je meer ondersteuning wilt hebben bij het verder uitwerken waar je tegenaan loopt; dan kan levens en loopbaan coaching de vervolgstap zijn.

Coaching
Het leven bestaan nu eenmaal uit verandering en veranderingen vragen om aanpassing. Deze veranderingen hebben verschillende oorzaken; de overgang naar een nieuwe levensfase, het doormaken van een burn-out, of het afronden van een studie. Soms is de verandering je niet eens zo opgevallen, maar loop je toch vast of zit je met vragen waar je een antwoord op wil hebben. Je wil weer verder maar weet niet hoe. Wat je tot nu toe altijd deed, blijkt opeens niet meer te werken. De kaarten zijn opnieuw geschud en de spelregels zijn veranderd.
Met een coach ga je onderzoeken wat jij nu nodig hebt om weer verder te komen. Wat wil je graag bereiken, welke emoties spelen een grote rol en welke behoefte brengt dit met zich mee? Welke overtuigingen en ervaringen helpen of verhinderen om te bereiken wat je graag wil? Welke talenten en kwaliteiten heb jij tot je beschikking en hoe ga je die inzetten? Het antwoord op die vragen vind je vaak op een andere laag van je bewustzijn dan waar de vragen vandaan komen. Als coach begeleid ik je bij deze zoektocht. Het is een dynamisch proces en omdat het vaak gaat over weer in beweging komen, neem ik mijn clienten ook vaak mee naar buiten. Het wandelen brengt meer rust en ruimte in het gesprek en het maakt de emoties hanteerbaar.

Vanuit mijn ervaring als verpleegkundige en gezondheidspsycholoog heb ik veel inzicht in het effect van een chronische ziekte en burn-out op het dagelijkse functioneren.

Regelmatig bied ik workshops over meditatie aan en meditatieve wandelingen. Informatie hierover vind je terug op mijn website.

Een eerste kennismaking is altijd kosteloos.

Visited 1187 times, 1 Visit today

Posted in Coaching, hulpverlening

Add a Review

Your Rating for this listing: