Pluto 6, Waddinxveen, Nederland

Overview

Welkom op de wadzzp.nl pagina van VisualDrive. Een dynamisch ontwerpbureau en dé zakelijk partner in onderscheidend totaal-design. Denk aan VisualDrive als uw ‘one-stop creative shop’ voor het verzorgen van een krachtig en mooi online en offline ‘gezicht’ van uw onderneming.

Onze vurige missie: Door innemend en onderscheidend design uw klanten vertrouwd laten voelen met uw merk en dat met een glimlach op hun gezicht.
Wie is VisualDrive? Dat ben ik; Erik Huveneers. Een designer met bureau ervaring sinds 2007. Mijn kracht? Met ruim 17 jaar B-toB en B-toC commerciële ervaring, ben ik sterk in het begrijpen, wat een ontwerp voor uw bedrijf moet doen. Geboren en opgegroeid in Den Haag, woon ik sinds 2018 in Waddinxveen. Gelukkig is mijn werk overal te doen. En laat mijn werk nou ook mijn passie zijn. Dus denk ik nog een stukje creatieve passie te hebben gebracht in Waddinxveen!
VisualDrive: “Visually Driving Your Business Forward”

Interesse gekregen in een goed gesprek over het nog verder versterken van uw bedrijfsindentiteit en commerciële uitingen? Neem gerust contact op.
Tot dan!

Erik Huveneers

Map
Add Review

Add a Review

Your Rating for this listing:

 

Listing Owner

Rob Kooiman

Listing Owner

Total Submissions: 6