Your Aim Communicatie

Wingerd 111, Waddinxveen, Nederland

Website

06-59 44 99 00

Herken je dit? Het concept van je bedrijf is helder, de plannen ook en er is een visie. Toch krijg je het niet voor elkaar om je bedrijf en diensten voldoende te profileren. Je wilt meer. Je wilt beter. De expertise ontbreekt of er is gewoon geen tijd voor. Je bent niet de enige, ik heb de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen zich beter te positioneren.

Weet je heel goed wat je beter zou willen laten zien, zou willen inrichten of willen professionaliseren? Maar lukt dit niet om wat voor reden dan ook? Dan kan ik je vertellen dat er echt mogelijkheden zijn. Zichtbaar zijn en ons profileren willen we niet zomaar, we willen hiermee ook iets bereiken. Your Aim kan je hierbij helpen.

Your Aim is je steun als het gaat om het inrichten van online communicatie, het professionaliseren van communicatie en het profileren van je bedrijf en diensten. Werkwijze Samen gaan we aan de slag met wat je wilt bereiken en maken we helder waardoor dit nog niet het gewenst resultaat heeft gegeven. Ook formuleren we de doelstelling, dat is de wens van hetgeen je wilt bereiken. Je ontvangt van mij een analyse, een advies en een plan van aanpak. In overleg gaan wij dit realiseren. Het resultaat Je bedrijf en diensten zijn zichtbaar, communicatie is geprofessionaliseerd, communicatie(processen) zijn gedigitaliseerd en je bedrijf en diensten hebben een beter imago

. Denk daarbij aan een heldere website, social media profielen, een digitale nieuwsbrief, een (strategisch) communicatieplan of een frisse uitstraling van brochures. Eigenlijk zijn het middelen om je feitelijke doel te beïnvloeden, namelijk meer verkopen, meer klanten, meer deelnemers en het profileren van je bedrijf en diensten. Door hier concrete doelstellingen aan te koppelen maken we dit meetbaar.

Visited 308 times, 1 Visit today

Posted in Communicatie and Reclame, grafische vormgeving

Add a Review

Your Rating for this listing: